Seminte de Rosii - Seminte de tomate nedeterminate-semideterminate-determinate

1-88 din 88
Semintele de rosii sunt baza genetica care insumeaza toate fenotipurile pentru soiurile si hibrizii de tomate. Semintele sunt calea de transmitere de la o generatie la alta a tuturor caracteristicilor care vor diferentia un soi sau hibrid de altul.

Alegeti din peste 100 de selectii de seminte de rosii din fiecare clasa- seminte de tomate nedeterminate, seminte de rosii semideterminate sau seminte determinate . Toate au fost analizate cu grija si selectate pe baza aromei, texturii, rezistentei la boli, vigorii, randamentului si al performantei. Veti gasi atat tipuri determinate, cat si nedeterminate, pentru productia de camp sau de sera. In cazul in care semintele nu va multumesc, va invitam sa vizitati categoria de rasaduri de rosii.

Nimic nu bate gustul de rosii cultivate acasa! 

Veti gasi o varietate larga de seminte de rosii in gama noastra. Acestea sunt relativ usor de dezvoltat si se preteaza perfect pentru productia de camp sau de sera.

Syngenta

Seminte de rosii Panekra F1

Hibrid timpuriu cu crestere nederminata, recomandat pentru cultivarea in sere si solarii, fructele sunt uniforme, fara umeri verzi, culoare rosu intens, inte...
348,00 lei
Syngenta

Seminte de rosii Mercedes F1

Este hibridul de rosii timpuriu care combina cel mai bine rezistenta la transport si pastrare indelungata (circa 2 saptamani) cu gustul dulce specific de rosie.
173,00 lei

Seminte de rosii Tolin F1

Este un hibrid de tomate profesional cu crestere nedeterminata, cu fructe de dimensiuni foarte mari, iar planta prezinta rezistente la foarte multi patogeni.
191,00 lei
Seminis

Seminte de rosii Klass F1

Este un hibrid nou de tomate profesionale, cu crestere nedeterminata, destinat culturilor protejate (sere si solarii), dar si cultivarii in camp.
290,00 lei
Agrosel

Seminte de rosii Alvaro F1

Hibrid de tomate timpuriu, destinat consumului in stare proaspata, recomandat pentru cultura in spatii protejate (solarii) si camp deschis.
Pret de la 30,00 lei

Seminte de rosii Siriana F1

Siriana F1 este un hibrid romanesc de tomate, cu crestere nedeterminata. Siriana F1 se remarca prin fructele deosebit de dulci si gustoase, fructe cu un aut...
Pret de la 58,00 lei
Syngenta

Seminte de rosii Gravitet F1

Rosii cu crestere semideterminata, extratimpurii pentru sere si solarii. Hibridul de tomate Gravitet F1 este recomandat pentru cultivare in ciclul I de pro...
363,00 lei

Seminte de rosii Magnus F1

Este un hibrid extratimpuriu, planta este aerisita, are o dezvoltare foarte puternica ceea ce permite cultivarea si pe trei brate in perioada de toamna.
215,00 lei
Yuksel

Seminte de rosii Gonul F1

Seminte de rosii extra-timpurii cu crestere nedeterminata. Hibridul de rosii Gonul este recomandat pentru cultivarea in sere, solarii dar si camp deschis.
450,00 lei
SEMILLAS FITO

Seminte de rosii VITARA F1

Vitara F1 (cunoscut pana acum ca Runner F1) este un hibrid nou de tomate timpurii cu crestere nedeterminata si cu rezistenta intermediara la TSWV.
142,00 lei
Syngenta

Seminte de rosii Bobcat F1

Este un hibrid de tomate cu crestere determinata destinat cultivarii in camp deschis, primavara devreme chiar sub adaposturi temporare. Fructele sunt rotun...
178,00 lei

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017