Seminte de Rosii - Seminte de tomate nedeterminate-semideterminate-determinate

1-24 din 69
Semintele de rosii sunt baza genetica care insumeaza toate fenotipurile pentru soiurile si hibrizii de tomate. Semintele sunt calea de transmitere de la o generatie la alta a tuturor caracteristicilor care vor diferentia un soi sau hibrid de altul.

Alegeti din peste 100 de selectii de seminte de rosii din fiecare clasa- seminte de tomate nedeterminate, seminte de rosii semideterminate sau seminte determinate . Toate au fost analizate cu grija si selectate pe baza aromei, texturii, rezistentei la boli, vigorii, randamentului si al performantei. Veti gasi atat tipuri determinate, cat si nedeterminate, pentru productia de camp sau de sera. In cazul in care semintele nu va multumesc, va invitam sa vizitati categoria de rasaduri de rosii.

Nimic nu bate gustul de rosii cultivate acasa! 

Veti gasi o varietate larga de seminte de rosii in gama noastra. Acestea sunt relativ usor de dezvoltat si se preteaza perfect pentru productia de camp sau de sera.

Seminte de rosii Mercedes F1

Este hibridul de rosii timpuriu care combina cel mai bine rezistenta la transport si pastrare indelungata (circa 2 saptamani) cu gustul dulce specific de rosie.
173,00 RON

Seminte de rosii Tolin F1

Este un hibrid de tomate profesional cu crestere nedeterminata, cu fructe de dimensiuni foarte mari, iar planta prezinta rezistente la foarte multi patogeni.
191,00 RON

Seminte de rosii Panekra F1

Hibrid timpuriu cu crestere nederminata, recomandat pentru cultivarea in sere si solarii, fructele sunt uniforme, fara umeri verzi, culoare rosu intens, inte...
202,00 RON

Seminte de rosii Lilos RZ F1

Este un hibrid foarte timpuriu de tomate cu crestere nedeterminata, tulpina subtire, distanta dintre internodii este medie, frunzele relativ mici.
Pret de la 37,00 RON

Seminte de rosii Klass F1

Este un hibrid nou de tomate profesionale, cu crestere nedeterminata, destinat culturilor protejate (sere si solarii), dar si cultivarii in camp.
235,00 RON
Agrosel

Seminte de rosii Alvaro F1

Hibrid de tomate timpuriu, destinat consumului in stare proaspata, recomandat pentru cultura in spatii protejate (solarii) si camp deschis.
Pret de la 30,00 RON

Kineziológiai szalag

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017