Rasaduri de legume

1-24 din 25
Producem si comercializam rasaduri de legume: rasaduri de rosii , rasaduri de ardei, castraveti, vinete...
In plantatiile legumicole si floricole din Romania pentru infiintarea culturilor se folosesc rasaduri in cuburi nutritive. Rasadurile sunt plante tinere, la inceputul vegetatiei obtinute in conditii specifice si care prin transplantare servesc la infiintarea culturilor.Prin asta se intelege perioada cuprinsa intre aparitia primei frunze adevarate si transplantare. Rasadurile de buna calitate asigura productii semnificative si beneficii economice pe masura. Pentru a obtine rasaduri sanatoase si cu maxim de randament, avem nevoie de seminte de calitate, substrat nutritiv si sa asiguram parametrii optimi de microclimat necesare dezvoltarii plantelor.

Acestea sunt obtinute din seminte profesionale, hibrizi de la cele mai bune companii din domeniu: Seminis, Zki, Bejo, etc., in serele proprii IMD de catre ingineri cu experienta de peste 10 ani in producerea rasadurilor de legume.

La cerere putem sa producem rasaduri de legume cu semintele clientului ! Mai mult decat atat, putem sa producem rasaduri pentru orice soiuri de legume. Rasadurile se livreaza repicate, in cuburi nutritive de 5 x 5 cm, astfel ca inradacinarea acestora se va face mult mai repede, iar gradul de prindere este de 100%. Acestea se livreaza la o inaltime de 25 – 30 cm, cu frunze adevarate. Rasadurile se vand din stoc, dar ne bucuram daca ne dati comenzile din timp, astfel incat sa putem sa va pregatim produsele solicitate.

rasaduri romanesti

Comanda minima este de 80 de rasaduri. Nu trebuie sa fie toate de un fel, se poate si combinat !!!

Yuksel

Rasaduri de rosii Asia F1

Rasaduri de rosii din hibrizi de seminte profesionale, cu crestere nedeterminata, caracterizat de plante viguroase cu foliaj puternic
1,90 RON
- 26 %
Zki

Rasaduri de Gogosar Bihar F1

Bihar F1 este un hibrid de gogosar cu crestere nedeterminata, cu sistem radicular puternic, agresiv, ramuri puternice si foliaj rezistent.
1,70 RON 2,30 RON
- 25 %
Hazera

Rasaduri de Vinete Aragon F1

ARAGON F1 este un hibrid de vinete , cu maturitate la aproximativ 65 zile de la transplantare, destinat atat culturii in camp, cat si in sera sau solar.
1,50 RON 2,00 RON
Planasa

Stoloni de caspuni

Stoloni de capsuni de soiuri remontante: Amandine Stoloni de capsuni care fructifica odata: Darselect, Daroyal si Donna Comanda minima: 250 bucati
Pret de la 1,50 RON
- 26 %
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Traian

Rasaduri de gogosari Traian romanesti - Hibrid timpuriu cu crestere nedeterminata si productivitate ridicata.
1,70 RON 2,30 RON
- 26 %
Imd Horticulture Systems

Ardei rosu lung Napoca

Rasaduri de ardei rosu lung Napoca - Hibrid semitimpuriu cu crestere nedeterminata
1,70 RON 2,30 RON

Kineziológiai szalag

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017