Rasaduri de legume - Rasaduri de rosii

1-33 din 33

Rasaduri de rosii, ardei, castraveti sau vinete.

Producem si comercializam rasaduri de legume: rasaduri de rosii , rasaduri de ardei, castraveti, vinete...
In plantatiile legumicole si floricole din Romania pentru infiintarea culturilor se folosesc rasaduri in cuburi nutritive. Rasadurile sunt plante tinere, la inceputul vegetatiei obtinute in conditii specifice si care prin transplantare servesc la infiintarea culturilor.Prin asta se intelege perioada cuprinsa intre aparitia primei frunze adevarate si transplantare. Rasadurile de buna calitate asigura productii semnificative si beneficii economice pe masura. Pentru a obtine rasaduri sanatoase si cu maxim de randament, avem nevoie de seminte de calitate, substrat nutritiv si sa asiguram parametrii optimi de microclimat necesare dezvoltarii plantelor.

Acestea sunt obtinute din seminte profesionale, hibrizi de la cele mai bune companii din domeniu: Yuksel, Syngenta, Zki, etc., in serele proprii IMD de catre ingineri cu experienta de peste 15 ani in producerea rasadurilor de legume.

Rasadurile se vand din stoc, dar ne bucuram daca ne dati comenzile din timp, astfel incat sa putem sa va pregatim produsele solicitate.

Rasadurile se livreaza repicate, in cuburi nutritive de 7 x 7 cm, din tavite alveolare de 32 celule, astfel ca inradacinarea acestora se va face mult mai repede, iar gradul de prindere este de 100%. Acestea se livreaza la o inaltime de 25 – 30 cm, cu frunze adevarate. Rasadurile de legume le producem in sere modulare profesionale, dotate cu sistem de incalzire, ecran termic si sistem de iluminat artificial ca sa compensam lipsa luminii naturale din perioada de inceput a anului, plus altele.

Foarte important, nu exageram cu tratamentele fitosanitare. Un rasad sanatos presupune un minimum de fitosanitare in rasadnita, astfel ca noi respectam aceasta regula, ca sa oferim clientilor nostri cele mai sanatoase rasaduri de legume.

Expediem cu curierul in toata tara, iar in Cluj si judetele invecinate livram noi pentru comenzi mai mari, doar la costul combustibilului.

Putem sa producem rasaduri pentru orice tipuri de legume.Galerie rasaduri de rosii

rasaduri romanesti

- 23 %
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de rosii Ozkan F1

Hibrid extratimpuriu cu crestere nedeterminata destinat cultivarii tomatelor in sere si solarii.
1,50 RON 1,95 RON
- 23 %
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de rosii Eurasia (Asia) F1

Rasaduri de rosii din hibrizi de seminte profesionale, cu crestere nedeterminata, caracterizat de plante viguroase cu foliaj puternic
1,50 RON 1,95 RON
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Traian

Rasaduri de gogosari romanesti Traian - Hibrid timpuriu cu crestere nedeterminata si productivitate ridicata.
77,00 RON
Planasa

Stoloni de caspuni

Stoloni de capsuni de soiuri remontante: Amandine Stoloni de capsuni care fructifica odata: Darselect, Daroyal si Donna Comanda minima: 1.000 bucati
Pret de la 1,50 RON
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Vinete Aragon F1

ARAGON F1 este un hibrid de vinete , cu maturitate la aproximativ 65 zile de la transplantare, destinat atat culturii in camp, cat si in sera sau solar.
1,50 RON
Zki

Rasaduri de Gogosar Bihar F1

Bihar F1 este un hibrid de gogosar cu crestere nedeterminata, cu sistem radicular puternic, agresiv, ramuri puternice si foliaj rezistent.
2,00 RON

echipamente fitness

rent a car brasov

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017