Rasaduri de legume - Rasaduri de rosii

1-38 din 38

Rasaduri de rosii, ardei, castraveti sau vinete.

Producem si comercializam rasaduri de legume: rasaduri de rosii , rasaduri de ardei, castraveti, vinete...
In plantatiile legumicole si floricole din Romania pentru infiintarea culturilor se folosesc rasaduri in cuburi nutritive. Rasadurile sunt plante tinere, la inceputul vegetatiei obtinute in conditii specifice si care prin transplantare servesc la infiintarea culturilor.Prin asta se intelege perioada cuprinsa intre aparitia primei frunze adevarate si transplantare. Rasadurile de buna calitate asigura productii semnificative si beneficii economice pe masura. Pentru a obtine rasaduri sanatoase si cu maxim de randament, avem nevoie de seminte de calitate, substrat nutritiv si sa asiguram parametrii optimi de microclimat necesare dezvoltarii plantelor.

Acestea sunt obtinute din seminte profesionale, hibrizi de la cele mai bune companii din domeniu: Yuksel, Syngenta, Zki, etc., in serele proprii IMD de catre ingineri cu experienta de peste 15 ani in producerea rasadurilor de legume.

Rasadurile se vand din stoc, dar ne bucuram daca ne dati comenzile din timp, astfel incat sa putem sa va pregatim produsele solicitate.

Rasadurile se livreaza repicate, in cuburi nutritive de 7 x 6 x 6 cm, in seturi de câte 10 rasaduri, astfel ca inradacinarea acestora se va face mult mai repede, iar gradul de prindere este de 100%. Acestea se livreaza la o inaltime de 25 – 30 cm, cu frunze adevarate. Rasadurile de legume le producem in sere modulare profesionale, dotate cu sistem de incalzire, ecran termic si sistem de iluminat artificial ca sa compensam lipsa luminii naturale din perioada de inceput a anului, plus altele.

Foarte important, nu exageram cu tratamentele fitosanitare. Un rasad sanatos presupune un minimum de fitosanitare in rasadnita, astfel ca noi respectam aceasta regula, ca sa oferim clientilor nostri cele mai sanatoase rasaduri de legume.

Expediem cu curierul in toata tara comenzi de minimum 700 fire, iar in Cluj si judetele invecinate livram noi pentru comenzi mai mari, doar la costul combustibilului, minimum 700 fire.

Putem sa producem rasaduri pentru orice tipuri de legume.

Atentie! Comanda minima este de 700 rasaduri repicate. Nu trebuie sa fie toate de un fel, se pot si combina ( rosii, ardei, vinete, castraveti )


Galerie rasaduri de rosii

rasaduri romanesti

Planasa

Stoloni de caspuni

Stoloni de capsuni de soiuri remontante: Amandine Stoloni de capsuni care fructifica odata: Darselect, Daroyal si Donna Comanda minima: 1.000 bucati
Pret de la 2,00 lei
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Traian

Rasaduri de gogosari romanesti Traian - Hibrid timpuriu cu crestere nedeterminata si productivitate ridicata.
2,30 lei
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Bihar F1

Bihar F1 este un hibrid de gogosar cu crestere nedeterminata, cu sistem radicular puternic, agresiv, ramuri puternice si foliaj rezistent.
2,50 lei
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Vinete Aragon F1

ARAGON F1 este un hibrid de vinete , cu maturitate la aproximativ 65 zile de la transplantare, destinat atat culturii in camp, cat si in sera sau solar.
2,10 lei
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de gogosari Zeleni

Aceste rasaduri vor fi vandute doar in luna mai si iunie. Soi de gogosar foarte productiv de la Superior Seeds.
1,20 lei

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017