Solarii profesionale pentru legume sau flori

1-1 din 1

8      Spune parerea ta

Solariile profesionale pentru legume si flori sunt constructii special care au ca scop crearea de conditii optime de vegetatie pe tot parcursul anului, indiferent de fenomenele meteorologice de afara.

solarii profesional                    solarii legume                    solarii flori

Aceste constructii sunt destinate pentru cultivarea legumelor, florilor, pentru inmultirea plantelor sau iernarea celor sensibile la frig.

Avantajele solariilor profesionale

Din culturile din solarii profesionale se obtin productii de legume proaspete si in extrasezon, necesitatea consumului de legume in sezonul rece fiind evidenta datorita valorii alimentare a acestora si mai ales a continutului ridicat in vitamine si saruri minerale.

Prin valorificarea legumelor obtinute in solarii se realizeaza venituri mari la unitatea de suprafata .

Exploatarea solariilor asigura o folosire permanenta a fortei de munca, acesta fiind un sector fara pauze tehnologice in cursul anului.

solar flori                    solar profesional                    solarii profesionale

Cultura legumelor in solarii profesionale prezinta numeroase avantaje , se pot obtine productii mai timpurii cu 3-5 saptamani fata de cultura in camp, mai ales la speciile pretentioase fata de temperatura cum sunt:tomatele, ardeii, vinetele, pepenii galbeni, fasolea etc.

Culturile sunt ferite de intemperii, se obtine o esalonare mai buna a productiei pe o perioada mai mare de timp, solariile permit o folosire intensiva a suprafetelor de teren prin culturi succesive si asociate.

Cultura legumelor in solarii se practica atat toamna cat si primavara. Toamna se cultiva salata, spanac, ceapa verde iar primavara se continua cu specii termofile cum sunt  tomate, ardei, vinetele si castraveti.

Printr-o exploatare rationala, folia profesionala de polietilena poate fi folosita o perioada indelungata.

solarii profesionale                     solarii profesionale legume                    solarii legume

Proiectam si construim orice tip de solarii profesionale la cererea clientilor.

Solarii legume la preturi incepand de la 7.7 EURO per metru patrat

Asteptam cererile de oferta pe email sau telefonic. 

Pentru mai multe informatii si preturi: click aici

Imd Horticulture Systems

Solarii si sere modulare

Proiectam si construim solarii si sere modulare cu tuneluri de 10 metri inaltime, 4 metri la canalul de scurgere si 6,5 metri la coama. Lungimea este aleasa...
Va rugam sa ne sunati pentru pret

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017