Rasaduri de Ardei si Gogosari

1-10 din 10

Rasaduri de ardei gras rosu sau galben, kapia sau gogosari!

Pentru multi producatori, ardeii sunt una dintre cele profitabile culturi de legume. Ardeii sunt in zeci de tipuri, in multe culori, forme si arome de la ardei grasi rosii sau galbeni, la kapia sau gogosari. Ardeii sunt flexibili – pot fi recoltati verzi sau lasati sa ajunga la culoarea finala - oferindu-va o fereastra de recoltare mai lunga, precum si oportunitatea de a avea o oferta mai variata de culori.

Producem plante in sistem profesional, folosind sisteme de incalzire si de iluminat artificial. Se comercializeaza cu radacina mare, de 7 x 7 cm, din tavite alveolare de 32 de celule, astfel ca dezvoltarea, cresterea si intrarea pe productie a plantei se face mult mai repede.

Rasadurile de ardei se comporta cel mai bine in soluri bine drenate, fertile, cu un pH de 6,5. Nivelurile abundente de fosfor si calciu vor avea ca rezultat randamente mai bune.

Comanda minima este de 210 de rasaduri. Nu trebuie sa fie toate de un fel, se poate si combinat !!! Comanda trebuie sa fie multiplu de 70, datorita modului de ambalare ( 280, 350 rasaduri,etc) 

IMPORTANT!!!  Datorită situație actuale, generată de Corona virus, nu mai putem livra răsadurile cu curierul in luna aprilie. Curierii au mașinile pline, și nu mai pot transporta răsadurile in siguranța. Din acest motiv, nu se mai pot face comenzi online pe site. 

Puteți doar telefonic comanda, la 0799498933 sau 0724498933. Deocamdată putem onora doar comenzile din Transilvania, unde facem noi distribuție și livram la costul motorinei. 

Dacă doriți pentru luna mai, anuntați telefonic și poate pana atunci se reglementează situația.

Ne pare rău pentru toate acestea. Căutam cele mai bune soluții pentru Dumneavoastră.

Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Traian

Rasaduri de gogosari romanesti Traian - Hibrid timpuriu cu crestere nedeterminata si productivitate ridicata.
1,60 RON

echipamente fitness

rent a car brasov

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017