Rasaduri de Ardei si Gogosari

1-14 din 14

Rasaduri de ardei gras rosu sau galben, kapia sau gogosari!

Pentru multi producatori, ardeii sunt una dintre cele profitabile culturi de legume. Ardeii sunt in zeci de tipuri, in multe culori, forme si arome de la ardei grasi rosii sau galbeni, la kapia sau gogosari. Ardeii sunt flexibili – pot fi recoltati verzi sau lasati sa ajunga la culoarea finala - oferindu-va o fereastra de recoltare mai lunga, precum si oportunitatea de a avea o oferta mai variata de culori.

Producem plante in sistem profesional, folosind sisteme de incalzire si de iluminat artificial. Se comercializeaza cu radacina mare, de 7 x 6 x 6  cm, in seturi de 10 rasaduri, astfel ca dezvoltarea, cresterea si intrarea pe productie a plantei se face mult mai repede.

Rasadurile de ardei se comporta cel mai bine in soluri bine drenate, fertile, cu un pH de 6,5. Nivelurile abundente de fosfor si calciu vor avea ca rezultat randamente mai bune.

Atentie! Comanda minima este de 700 rasaduri repicate. Nu trebuie sa fie toate de un fel, se pot si combina ( rosii, ardei, vinete, castraveti )

Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Traian

Rasaduri de gogosari romanesti Traian - Hibrid timpuriu cu crestere nedeterminata si productivitate ridicata.
2,30 lei
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Bihar F1

Bihar F1 este un hibrid de gogosar cu crestere nedeterminata, cu sistem radicular puternic, agresiv, ramuri puternice si foliaj rezistent.
2,50 lei
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de gogosari Zeleni

Aceste rasaduri vor fi vandute doar in luna mai si iunie. Soi de gogosar foarte productiv de la Superior Seeds.
1,20 lei

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017