Imd Horticulture Systems

1-38 din 38

S.C. IMD Horticulture Systems S.R.L a fost creată în 2012 ca raspuns la cererea pieței, privind necesitatea construcțiilor în horticultură și a accesoriilor pentru cultură de înaltă calitate. Ne referim la sere modulare, solarii profesionale, pe care noi le oferim la o calitate premium.

Importanța găsirii de soluții pentru mediu și pentru horticultură este recunoscută la nivel mondial, iar S.C. IMD Horticulture Systems S.R.L contribuie la acestea, oferind soluții optime pentru proiecte valoroase, bazate pe performanță. Suntem mândri că, de la intrarea S.C. IMD Horticulture Systems S.R.L pe piața din România, am pus calitatea pe primul loc şi am venit în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai potrivite și calitatve produse şi servicii in horticultura. Ne-am exprimat atunci încrederea în potenţialul pieţei şi am pornit, ambiţioşi şi ghidați de responsabilitate, în visul nostru de a ne afirma drept o echipa stabilă, ce reflectă calitatea și corectitudinea.

Ne mândrim cu o experiență vastă , avem în echipa noastră specialiști atât pentru partea de automatizări, încălzire, sisteme de irigatii cât și pentru producerea de legume și flori în sistem hidroponic, putând garanta 100% calitatea produselor noastre.

Începând de la teren, până la solariile sau serele care corespund cerințelor Dumneavoastră, continuând cu semințele pentru legume sau flori sau răsadurile necesare, accesoriile aferente construcției, consultanță pe perioada cultivării, accesorii pentru cultură, și ajutor la valorificare, vă oferim consultanță în alegerile pe care urmează să le faceți, cu ajutorul experienței și specialiștilor din echipă, specialiști care vă vor pune la dispoziție cele mai potrivite soluții pentru afacerea Dumneavoastră în domeniul serelor și solariilor pentru flori și legume.

Acum, încrederea pe care o aveţi în S.C. IMD Horticulture Systems S.R.L şi pe care ne-am câştigat-o în timp, reprezintă pentru noi cea mai importantă reuşită.

Vom continua să avem aceeași abordare realistă, să oferim solarii profesionale, sere modulare și accesorii pentru cultura ( folie solarii, profile prindere folie, sisteme irigatie), de calitate și profesioniste și să acționăm în interesul clienții noștri.

Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Bihar F1

Bihar F1 este un hibrid de gogosar cu crestere nedeterminata, cu sistem radicular puternic, agresiv, ramuri puternice si foliaj rezistent.
2,50 lei
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Vinete Aragon F1

ARAGON F1 este un hibrid de vinete , cu maturitate la aproximativ 65 zile de la transplantare, destinat atat culturii in camp, cat si in sera sau solar.
2,10 lei
Imd Horticulture Systems

Solarii si sere modulare

Proiectam si construim solarii si sere modulare cu tuneluri de 10 metri inaltime, 4 metri la canalul de scurgere si 6,5 metri la coama. Lungimea este aleasa...
Va rugam sa ne sunati pentru pret
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Traian

Rasaduri de gogosari romanesti Traian - Hibrid timpuriu cu crestere nedeterminata si productivitate ridicata.
2,30 lei
Imd Horticulture Systems

Varza Kale

Varza Kale este o sursa excelenta de vitamina C, ajuta la scaderea colesterolului, ceea ce poate reduce riscul bolilor cardiace si este una dintre cele mai b...
48,00 lei
Imd Horticulture Systems

Rasaduri de gogosari Zeleni

Aceste rasaduri vor fi vandute doar in luna mai si iunie. Soi de gogosar foarte productiv de la Superior Seeds.
1,20 lei

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017