Rasaduri de Rosii / Tomate

1-13 din 13

Rasaduri de rosii – tomate de calitate superioara  produse in sere proprii!

Tomatele sunt plante care iubesc caldura, care nu tolereaza inghețul, deci este mai bine sa le plantezi  in gradina/solar/camp  ca plante, (rasaduri de rosii) dupa ce vremea s-a incalzit in primavara. De la noi puteti achizitiona rasaduri de rosii de o calitate deosebita de tip hibrizi F1 care sunt foarte rezistente la variatii de temperatura sau boli . In plus, puteți alege din gama variata de mai jos hibridul potrivit de rasaduri de rosii.

Unele soiuri de rasaduri de rosii / tomate au nevoie de o sera sau un solar, dar altele sunt cu adevarat fericite sa fie afara in camp .


Cerintele si nevoile producatorilor, indiferent de nivelul la care se ocupa de legumicultura va decide gama de rasaduri de rosii produse. Pe langa aceste rasaduri solicitate, cautam si alti hibrizi care ofera avantaje prin calitate si productivitate ridicata. Astfel va oferim si noutati in materie de material saditor.

Nu folosim seminte retinute !!!

Semintele sunt profesionale si cu putere germinativa ridicata, astfel va putem asigura rasaduri de rosii de calitate cu caracteristici profesionale.

Dupa identificarea hibrizilor cautati de producatori, se vor procura aceste seminte cu cele mai bune caracteristici si insusiri. Pentru insamantare vom folosi turba cu structura fina si tavite alveolare. Dupa rasarire cand rasadurile prezinta primele frunze adevarate, se va trece la repicarea acestora. Pentru repicat se utilizeaza turba cu structura medie si tavite alveolare cu cellule mai mari. In acest interval de timp se asigura temperatura optima in substrat si irigarea necesara pentru dezvoltarea rasadurilor de rosii. Se vor efectua tratamente cu Previcur pentru evitarea caderii plantutelor (boala Pythium).

In momentul valorificarii, rasadurile au varsta de 45-55 zile, sunt bine inradacinate in cuburi nutritive de 7 x 6 x 6 cm si au o inaltime de 25-30 cm. Ele se livrează in seturi de 10 răsaduri.

Pentru comenzi, rasadurile de rosii se vor ambala in baxuri de carton.

Livrarea se face prin curierat sau in cazul unor comenzi mai mari (peste 1000 fire) livrarea se va asigura cu masinile proprii (se va achita transportul suplimentar in functie de distanta).

In momentul achizitionarii rasadurilor, va oferim:

-un material saditor de calitate si pregatit pentru infiintarea culturii, la 55-60 de zile de la plantare se pot obtine primele recolte

-sfaturi cu privire la intretinerea si exploatarea corespunzatoare al plantelor

Daca doriti, va punem la dispozitie si schema de tratamente cu pachetul de substante fitosanitare si ingrasaminte necesare pentru tot ciclul de vegetatie (consultati sectiunea "Consultanta Fitosanitara" de pe site)

In concluzie… comercializam rasaduri de rosii de calitate superioara si venim cu sfaturi pentru deschiderea drumului spre rezultatele dorite de orice producator.

Atentie! Comanda minima este de 700 rasaduri repicate. Nu trebuie sa fie toate de un fel, se pot si combina ( rosii, ardei, vinete, castraveti )

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017