Rasaduri romanesti din seminte romanesti

1-8 din 8

Suntem foarte incantati de proiectul nostru," Rasaduri romanesti din seminte romanesti"
 
Am reusit sa procuram seminte de tomate retinute in ultimii 30 de ani care ofera gustul autentic de tomate: rasaduri de rosii de gradina ,rasaduri de rosii inima de bou roz.

Totodata, rasadurile de Buzau 1600 sunt produse din seminte de rosii romanesti de la Centrul de Cercetare Legumicol Buzau.
 
Pentru rasadurile de ardei avem un parteneriat cu firma Agrosel de la Campia Turzii din judetul Cluj , singura firma romaneasca  care a reusit mentinerea soiurilor traditionale romanesti. Acestia ne livreaza semintele de ardei, din care producem rasadurile Dumneavoastra.
 
Aceste rasaduri ne readuc gustul legumelor de la tara pe care le-am consumat cu totii in copilarie.
 
Prin promovarea acestor soiuri si hibrizi romanesti, vrem sa conservam si sa va oferim plante cu calitati valoroase.
 
Aceste rasaduri insumeaza toate calitatile unui produs autentic  romanesc si aici ne referim la adaptabilitatea la conditiile din toate arealele din Romania si gustul autentic al legumelor cultivate din mos-stramosi.

Comanda minima este de 210 de rasaduri. Nu trebuie sa fie toate de un fel, se poate si combinat !!! Comanda trebuie sa fie multiplu de 70, datorita modului de ambalare ( 280, 350 rasaduri,etc) 

IMPORTANT!!!  Datorită situație actuale, generată de Corona virus, nu mai putem livra răsadurile cu curierul in luna aprilie. Curierii au mașinile pline, și nu mai pot transporta răsadurile in siguranța. Din acest motiv, nu se mai pot face comenzi online pe site. 

Puteți doar telefonic comanda, la 0799498933 sau 0724498933. Deocamdată putem onora doar comenzile din Transilvania, unde facem noi distribuție și livram la costul motorinei. 

Dacă doriți pentru luna mai, anuntați telefonic și poate pana atunci se reglementează situația.

Ne pare rău pentru toate acestea. Căutam cele mai bune soluții pentru Dumneavoastră.


Imd Horticulture Systems

Rasaduri de Gogosar Traian

Rasaduri de gogosari romanesti Traian - Hibrid timpuriu cu crestere nedeterminata si productivitate ridicata.
1,60 RON

echipamente fitness

rent a car brasov

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017