Seminte de Rosii Nedeterminate

1-24 din 48
Acest tip de seminte ofera plantelor o crestere continua, inforesc si fructifica pe toata perioada de dezvoltare, respectiv pana toamna tarziu. Au o talie inalta, productivitate mare o perioada lunga de timp. Prin exploatare pe termen lung, se impune lucrari de intretinere gen copilire, carnire si sprijin.

Seminte de rosii Mercedes F1

Este hibridul de rosii timpuriu care combina cel mai bine rezistenta la transport si pastrare indelungata (circa 2 saptamani) cu gustul dulce specific de rosie.
173,00 RON

Seminte de rosii Tolin F1

Este un hibrid de tomate profesional cu crestere nedeterminata, cu fructe de dimensiuni foarte mari, iar planta prezinta rezistente la foarte multi patogeni.
191,00 RON

Seminte de rosii Panekra F1

Hibrid timpuriu cu crestere nederminata, recomandat pentru cultivarea in sere si solarii, fructele sunt uniforme, fara umeri verzi, culoare rosu intens, inte...
202,00 RON

Seminte de rosii Lilos RZ F1

Este un hibrid foarte timpuriu de tomate cu crestere nedeterminata, tulpina subtire, distanta dintre internodii este medie, frunzele relativ mici.
Pret de la 37,00 RON

Seminte de rosii Klass F1

Este un hibrid nou de tomate profesionale, cu crestere nedeterminata, destinat culturilor protejate (sere si solarii), dar si cultivarii in camp.
235,00 RON
Agrosel

Seminte de rosii Alvaro F1

Hibrid de tomate timpuriu, destinat consumului in stare proaspata, recomandat pentru cultura in spatii protejate (solarii) si camp deschis.
Pret de la 30,00 RON

Kineziológiai szalag

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017