Seminte de Rosii Nedeterminate

1-67 din 67
Acest tip de seminte ofera plantelor o crestere continua, inforesc si fructifica pe toata perioada de dezvoltare, respectiv pana toamna tarziu. Au o talie inalta, productivitate mare o perioada lunga de timp. Prin exploatare pe termen lung, se impune lucrari de intretinere gen copilire, carnire si sprijin.
Yuksel

Seminte de rosii Gonul F1

Seminte de rosii extra-timpurii cu crestere nedeterminata. Hibridul de rosii Gonul este recomandat pentru cultivarea in sere, solarii dar si camp deschis.
450,00 lei
SEMILLAS FITO

Seminte de rosii VITARA F1

Vitara F1 (cunoscut pana acum ca Runner F1) este un hibrid nou de tomate timpurii cu crestere nedeterminata si cu rezistenta intermediara la TSWV.
142,00 lei
Syngenta

Seminte de rosii Mercedes F1

Este hibridul de rosii timpuriu care combina cel mai bine rezistenta la transport si pastrare indelungata (circa 2 saptamani) cu gustul dulce specific de rosie.
173,00 lei

Seminte de rosii Tolin F1

Este un hibrid de tomate profesional cu crestere nedeterminata, cu fructe de dimensiuni foarte mari, iar planta prezinta rezistente la foarte multi patogeni.
191,00 lei
Syngenta

Seminte de rosii Panekra F1

Hibrid timpuriu cu crestere nederminata, recomandat pentru cultivarea in sere si solarii, fructele sunt uniforme, fara umeri verzi, culoare rosu intens, inte...
348,00 lei
Seminis

Seminte de rosii Klass F1

Este un hibrid nou de tomate profesionale, cu crestere nedeterminata, destinat culturilor protejate (sere si solarii), dar si cultivarii in camp.
290,00 lei
Agrosel

Seminte de rosii Alvaro F1

Hibrid de tomate timpuriu, destinat consumului in stare proaspata, recomandat pentru cultura in spatii protejate (solarii) si camp deschis.
Pret de la 30,00 lei

Seminte de rosii Siriana F1

Siriana F1 este un hibrid romanesc de tomate, cu crestere nedeterminata. Siriana F1 se remarca prin fructele deosebit de dulci si gustoase, fructe cu un aut...
Pret de la 58,00 lei

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017