RSS

Noutati

Repara folia solarului tau cu banda pentru reparat 13 martie 2017

Bandă adezivă din PE de etanşare, pliabilă şi elastică, cu un adeziv special poli-acrilic, cu putere de lipire foarte mare şi rezistenţă deosebita la imbatranire. Banda de reparat folie este prevăzută cu o fibră poliamidică încrustată în adeziv, care intăreşte banda prevenind supraexpandarea în timpul aplicării.
detalii

La ce ajuta folie microporoasa antiinghet 2 martie 2017

Folia microporoasă este un material folosit pe suprafaţe mari, în zonele de cultură cu temperaturi în jurul punctului de îngheţ. Este formată prin suprapunerea si fixarea a trei straturi de filamente polipropilenice, ce păstrează între ele un strat de aer ce va proteja cultura dumneavoastră de temperaturile scăzute, apărute în timpul anotimpului rece – toamna, iarna, primăvara, atât în câmp liber, cât si în spaţii protejate.
detalii

NOU!!! Seminte profesionale de legume Clause. 19 decembrie 2016

Am adaugat in portofoliul nostru toata gama de seminte profesionale Clause. Clause este specializata in cercetarea, producerea si comercializarea semintelor de legume si flori profesionale
detalii

Sisteme de Irigatii - Folii Solar - Folie Antiinghet, etc... 25 noiembrie 2016

Va asteptam cu cea mai variata oferta de produse, la depozitul nostru din Calarasi, strada Portului, nr. 2 A. Telefon contact: 0242318319.
detalii

Nou in stoc!!! Avem toate latimile disponibile la folia microporoasa antiinghet. 21 octombrie 2016

Folie microporoasa antiinghet de tip Agril, 17 gr. sau folie antiinghet de tip Novaagril la 23 gr.
detalii

Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei 29 septembrie 2016

Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA , organizat de catre ROMEXPO, se va desfasura in perioada 02 – 06 noiembrie 2016, atat in interior cat si pe platformele exterioare. Scopul acestui eveniment, promovarea agriculturii din tara noastra, potentialul zootehnic autohton, produse traditionale, etc…
detalii

NOU!!! Seminte de legume profesionale Yuksel. 19 septembrie 2016

Seminte de legume profesionale, hibrizi de rosii, ardei, castraveti, gogosar, ardei gras, pepeni verzi, pepeni galbeni, vinete.
detalii

Cultura de salata 16 septembrie 2016

Cultura de salata se poate infiinta tot timpul anului deoarece prezinta avantajul de a rezista la frig astfel se poate cultiva si in perioada rece al anului.Nu este pretentioasa fata de temperatura si asolament,semintele germineaza la temperatura de 2-3⁰C, planta rezista la ingheturi usoare.Temperatura optima de dezvoltare este de 16⁰C.Salata nu este pretentioasa fata de lumina,se poate cultiva in sistem combinat cu alte plante.Cerintele fata de umiditate sunt ridicate din cauza foliajului bine dezvoltat,umiditatea solului trebuie mentinut in jurul valorii de 75-80%.Se dezvolta bine in soluri bogate in humus si cu PH intre 6-7,2
detalii

NOU!!! Rasaduri de salata 14 septembrie 2016

Cultura de salata infintata toamna. Stimati cultivatori,dintre varietatile de salata va recomandam sa incercati seminte Centore sau Shangore de la Syngenta. Centore si Shangore, soiuri de salata care se caracterizeaza prin structura compacta a capatanii, rezistenta la frig, frunze deschise la culoare, rezistenta buna la boli , greutatea la care poate ajunge este de 300 gr.
detalii

Castravetii in cliclu 2 12 septembrie 2016

O investitie cu costuri reduse. Culturile de toamna sunt imposibile ar spune multi..dar realitatea este opusa acestui crez.Sunt riscuri pe plan fitosanitar dar cu o interventie minima se poate obtine profit pana toamna tarziu.
detalii
Essential SSL