Noutati

luni, 13 martie 2017

Repara folia solarului tau cu banda pentru reparat

Bandă adezivă din PE de etanşare, pliabilă şi elastică, cu un adeziv special poli-acrilic, cu putere de lipire foarte mare şi rezistenţă deosebita la imbatranire. Banda de reparat folie este prevăzută cu o fibră poliamidică încrustată în adeziv, care intăreşte banda prevenind supraexpandarea în timpul aplicării.

joi, 2 martie 2017

La ce ajuta folie microporoasa antiinghet

Folia microporoasă este un material folosit pe suprafaţe mari, în zonele de cultură cu temperaturi în jurul punctului de îngheţ. Este formată prin suprapunerea si fixarea a trei straturi de filamente polipropilenice, ce păstrează între ele un strat de aer ce va proteja cultura dumneavoastră de temperaturile scăzute, apărute în timpul anotimpului rece – toamna, iarna, primăvara, atât în câmp liber, cât si în spaţii protejate.

joi, 8 septembrie 2016

Cum recunoastem legumele proaspete din piata?

Toate produsele de import, contin un nivel ridicat de pesticide, asta o stim cu totii. Daca ne uitam pe tarabele din piata, nu totdeauna ne dam seama ce legume au stat mai mult sau care au fost tratate cu anumite substante chimice.

miercuri, 13 iulie 2016

Tratamente fitosanitare pentru luna iulie

Luna Iulie vine cu zile caniculare dar si cu boli si daunatoti ale plantelor din gradina.

sâmbătă, 11 iunie 2016

Am lansat noul site: www.folie-solar.ro

Oferim o gama completa de folie pentru solar profesionala, folii si plase de protectie pentru solarii si sere, sisteme de irigare prin picurare si aspersie, rasaduri , seminte, ingrasaminte si proiecte la cheie.

echipamente fitness

rent a car brasov

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017