Producator Imd Horticulture Systems
Cod produs 100
Disponibilitate

Solarii si sere modulare

Proiectam si construim solarii si sere modulare cu tuneluri de 10 metri inaltime, 4 metri la canalul de scurgere si 6,5 metri la coama. Lungimea este aleasa de client dar minimul recomandat este de 50 de metri iar maximul este de 250 de metri. Recomandarea noastra pentru solarii si sere modulare este de 100 de metri.

Suna pentru pret

sere si solarii modulare

Solarii si sere modulare

Proiectam si construim solarii si sere modulare cu tuneluri de 10 metri inaltime, 4 metri la canalul de scurgere si 6,5 metri la coama.

-Lungimea este aleasa de client dar minimul recomandat este de 50 de metri iar maximul este de 250 de metri. Recomandarea noastra pentru solarii si sere modulare este de 100 de metri.

-Fundatia pentru solarii si sere modulare este formata din pahare de beton unite cu grinzi perimetriale pe toata lungimea, acestea fiind armate cu fier beton.

-Structura metalica contine stalpi din teava rectangulara de 80x60x3mm prevazuta cu dispozitive de imbinare in partea superioara si arce din teava  de Φ60 3x2mm, cate doua bucati/arc.

Pentru solarii si sere modulare este nevoie de contravanturi ce au un rol important in rezistenta ca de ex: zabrele in planul arcului, contravantuiri verticale sau contravantuiri in planul peretilor.

Caile de acces sunt compuse din 2 usi fixate pe peretii laterali la mijlocul serei sau solarului, au o dimensiune 3m cu 2 m. Usile sunt etansate si se gliseaza pe role pe un sistem propriu format din 2 canturi.

Pentru constructia solariilor si serelor modulare folosim doar materiale de calitate , acestea fiind protejate impotriva ruginii cu un grad de rezistenta foarte crescut.

Solarii si sere modulare sunt solutia ideala pentru culturi hidroponice de legume sau flori pe substrat. Va oferim servicii complete de consultanta, proiectare si constructie inclusiv pentru irigare, seminte , rasaduri sau ingrasamintele necesare.

Pentru oferte , informatii suplimentare sau orice nelamurire va stam la dispozitie online pe chat, pe email sau telefonic.

Contructii de calitate superioara, 13.08.2016 23:31
De la: Guest
Le recomand 100%
Te-a ajutat comentariul? 1 0
Calitate si profesionalism!, 29.08.2016 2:30
De la: Mihai
Sunt un client mai vechi, vreau sa va felicit pentru site, produse si modul de lucru.
Te-a ajutat comentariul? 0 0
Essential SSL