Producator Yuksel
Cod produs
Disponibilitate

Rasaduri de rosii Asia F1

Rasaduri de rosii din hibrizi de seminte profesionale, cu crestere nedeterminata, caracterizat de plante viguroase cu foliaj puternic
1,60 RON
: Adauga in cos

Rasaduri de rosii Asia F1
 

Hibrid timpuriu cu crestere nedeterminata, caracterizat de plante viguroase cu foliaj puternic.

Fructele sunt mari, rotunde cu pulpa ferma, greutatea fructelor 240-250 gr, culoare rosu aprins.

Hibrid cu productivitate ridicata cu 5-7 fructe pe ciorchine. Recomandat pentru sere, solarii si camp deschis.

Va multumim pentru interesul aratat, mai jos vom raspunde la cateva intrebari pe care credem ca vi le puneti referitor la productia rasadurilor.
 
"De ce IMD… de ce sa cumparati rasaduri de rosii de la noi? "

Raspunsurile sunt simple, va invitam sa descoperiti istoricul rasadurilor noastre.

Sezonul de producere al rasadurilor de rosii  se planifica din toamna. Se face un studiu de piata pe baza cerintelor si nevoilor exprimate de clientii vechi si toti colaboratorii care ne-au contactat pentru rasaduri de rosii.

Cerintele si nevoile producatorilor, indiferent de nivelul la care se ocupa de legumicultura va decide gama de rasaduri de rosii produse. Pe langa aceste rasaduri solicitate, cautam si alti hibrizi care ofera avantaje prin calitate si productivitate ridicata. Astfel va oferim si noutati in materie de material saditor.

Nu folosim seminte retinute !!!

Semintele sunt profesionale si cu putere germinativa ridicata, astfel va putem asigura rasaduri de rosii de calitate cu caracteristici profesionale.

Dupa identificarea hibrizilor cautati de producatori, se vor procura aceste seminte cu cele mai bune caracteristici si insusiri. Pentru insamantare vom folosi turba cu structura fina si tavite alveolare. Dupa rasarire cand rasadurile prezinta primele frunze adevarate, se va trece la repicarea acestora. Pentru repicat se utilizeaza turba cu structura medie si tavite alveolare cu cellule mai mari. In acest interval de timp se asigura temperatura optima in substrat si irigarea necesara pentru dezvoltarea rasadurilor de rosii. Se vor efectua tratamente cu Previcur pentru evitarea caderii plantutelor (boala Pythium). Dupa transplantare se va mentine sanatatea rasadurilor prin tratamente cu Actara si Topsin.

In momentul valorificarii, rasadurile au varsta de 45-55 zile sunt bine inradacinate in cuburi nutritive si au o inaltime de 25-30 cm.

Pentru comenzi, rasadurile de rosii se vor ambala in baxuri de carton, se scot din tavitele alveolare pentru a folosi mai eficient spatiul din cutii.

Livrarea se face prin curierat sau in cazul unor comenzi mai mari (peste 1000 fire) livrarea se va asigura cu masinile proprii (se va chita transportul suplimentar in functie de distanta).

In momentul achizitionarii rasadurilor, va oferim:

-un material saditor de calitate si pregatit pentru infiintarea culturii, la 55-60 de zile de la plantare se pot obtine primele recolte

-sfaturi cu privire la intretinerea si exploatarea corespunzatoare al plantelor

Daca doriti, va punem la dispozitie si schema de tratamente cu pachetul de substante fitosanitare si ingrasaminte necesare pentru tot ciclul de vegetatie (consultati sectiunea "Consultanta Fitosanitara" de pe site)

In concluzie… comercializam rasaduri de rosii de calitate superioara si venim cu sfaturi pentru deschiderea drumului spre rezultatele dorite de orice producator.

..., 19.07.2016 13:05
De la: Guest
Cele mai bune rasaduri de rosii
Te-a ajutat comentariul? 0 0
Multumit, 01.09.2016 8:02
De la: Mihai
Sunt foarte multumit de rasaduri
Te-a ajutat comentariul? 0 0

Clienti care au cumparat acest produs au mai cumparat si urmatoarele produse

Essential SSL