Plasa de umbrire solarii

1-7 din 7

Plasa de umbrire pentru solar, dintr-un material special, aditivat UV, foarte rezistenta si durabila, preferata de clienti in mod special pentru calitate, pentru ca asigura umbra impotriva razelor solare si protectie impotriva vantului 

plasa de umbrire

Plasa de umbrire este produsa folosind cele mai bune materiale fiind foarte solicitata in diferire industrii mai ales in agricultura.

Este folosita in special in sere si solarii pentru a scadea intensitatea razelor solare care patrund in acestea.

Serele si solariile au de suferit vara din cauza excesului de lumina si din cauza temperaturilor foarte ridicate, acestea pot duce la alterarea fructelor (de exemplu rosii, ardei, gogosari, etc) si evident la pierderea economica a proprietarului. Pentru evitarea acestor neplaceri recomandam folosirea de plasa de umbrire , aceasta va diminua semnificativ cantitatea razelor solare si implicit va scadea si temperatura din interior.

Plasa este foarte rezistenta si durabila, asigura protectie impotriva vantului si este tratata impotriva radiatiilor UV.

Fiind foarte usor de instalat si avand avantaje semnificative plasa de umbrire este o alegere ideala cand cautati o solutie simpla si sigura.

Se poate utiliza si ca plasa de gard dar gradul ei de umbrire este de doar 35%, recomandarea fiind o plasa cu grad de umbrire mai ridicat (peste 60%). Vezi: Plasa de gard

Se mai poate utiliza in camp la umbrirea culturilor de legume , ca umbrire pentru gazoane sau alte locatii care necesita protectie impotriva razelor solare.

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017