Transport/Retur

Livrare se face prin companii de curierat rapid.

Taxa de transport se calculeaza in functie de greutatea totala a coletului(elor) si a numarului eventual de kilometri suplimentari existenti pana in localitatea dumneavoastra.

Produsele sunt asigurate pe timpul transportului iar costul asigurarii este inclus in costul total al       transportului.

Livrarile se fac intre zilele de Luni si Vineri.

Nu exista alte taxe ascunse..

Termenele de livrare cu serviciul de curierat rapid variaza intre 1 si 5 zile lucratoare.

 Returnarea produselor:

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative: 

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor. 

Produsul(ele) returnat(e) trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014. 

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii IMD Horticulture Systems de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. 

IMD Horticulture Systems va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care IMD Horticulture Systems nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

In privinta returului, produsele pot pot fi trimise prin curierat rapid catre adresa indicata.

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: info@folie-solar.ro ; info@sereimd.ro

Chestionar
Ce considerati ca ar trebui sa imbunatatim?
Essential SSL