Noutati

21 februarie 2018

Cum se copilesc rosiile? Totul despre

Totul despre copilitul rosiilor! Rosiile sunt unele dintre cele mai consumate legume din lume, insa cu siguranta exista numeroase lucruri pe care oamenii nu le cunosc despre acestea.

13 martie 2017

Repara folia solarului tau cu banda pentru reparat

Bandă adezivă din PE de etanşare, pliabilă şi elastică, cu un adeziv special poli-acrilic, cu putere de lipire foarte mare şi rezistenţă deosebita la imbatranire. Banda de reparat folie este prevăzută cu o fibră poliamidică încrustată în adeziv, care intăreşte banda prevenind supraexpandarea în timpul aplicării.

2 martie 2017

La ce ajuta folie microporoasa antiinghet

Folia microporoasă este un material folosit pe suprafaţe mari, în zonele de cultură cu temperaturi în jurul punctului de îngheţ. Este formată prin suprapunerea si fixarea a trei straturi de filamente polipropilenice, ce păstrează între ele un strat de aer ce va proteja cultura dumneavoastră de temperaturile scăzute, apărute în timpul anotimpului rece – toamna, iarna, primăvara, atât în câmp liber, cât si în spaţii protejate.

19 decembrie 2016

NOU!!! Seminte profesionale de legume Clause.

Am adaugat in portofoliul nostru toata gama de seminte profesionale Clause. Clause este specializata in cercetarea, producerea si comercializarea semintelor de legume si flori profesionale

19 septembrie 2016

NOU!!! Seminte de legume profesionale Yuksel.

Seminte de legume profesionale, hibrizi de rosii, ardei, castraveti, gogosar, ardei gras, pepeni verzi, pepeni galbeni, vinete.

14 septembrie 2016

NOU!!! Rasaduri de salata

Cultura de salata infintata toamna. Stimati cultivatori,dintre varietatile de salata va recomandam sa incercati seminte Centore sau Shangore de la Syngenta. Centore si Shangore, soiuri de salata care se caracterizeaza prin structura compacta a capatanii, rezistenta la frig, frunze deschise la culoare, rezistenta buna la boli , greutatea la care poate ajunge este de 300 gr.

12 septembrie 2016

Castravetii in cliclu 2

O investitie cu costuri reduse. Culturile de toamna sunt imposibile ar spune multi..dar realitatea este opusa acestui crez.Sunt riscuri pe plan fitosanitar dar cu o interventie minima se poate obtine profit pana toamna tarziu.

8 septembrie 2016

Cum recunoastem legumele proaspete din piata?

Toate produsele de import, contin un nivel ridicat de pesticide, asta o stim cu totii. Daca ne uitam pe tarabele din piata, nu totdeauna ne dam seama ce legume au stat mai mult sau care au fost tratate cu anumite substante chimice.

6 septembrie 2016

Pret atractiv ! Folie microporoasa antiinghet.

Folie microporoasa antiinghet, cu latimi disponibile de la 1.20 m la 14.40 m, rolele fiind de 100 m si 250 m lungime. Pentru protectia culturilor, impotriva inghetului, vantului puternic chiar si grindinei.

6 septembrie 2016

NOU! Aripi de ploaie in kit-uri complete.

Oferim la preturi avantajoase kituri complete de aripi de ploaie ce contin suporti, capuri de aspersor, fitinguri si role de furtun.

Kineziológiai szalag

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 10366/2017